Close

Videoproduktion

Scroll og oplev

Video­produktion

Hos Hippo Productions er vi eksperter i videoproduktion. Vi er leveringsdygtige i mange forskellige genrer og samarbejder dagligt med en bred vifte af kunder – så uanset hvilken branche du befinder dig i, kan vi levere et tilpasset produkt, der matcher dine behov. 

 

Gå på opdagelse i vores udvalg af videoproduktioner!

Hippo laver videoproduktion
praesentationsvideo af Paul Petersens Idrætsinstitut
Play Video

Præsenta­tions­video

En præsentationsvideo kan fremvise dit produkt eller din serviceydelse, din nye kampagne eller den gode fortælling om din virksomhed.

Reklamevideo

Vil du reklamere for eller promovere et bestemt produkt, en kampagne eller noget helt tredje, så er reklamefilm vejen at gå for dig. Reklamevideoer passer både til TV-spots og som annoncer på sociale medier.

Aarhus lufthavn reklamevideo
Play Video
dronevideo fra luften
Play Video

Dronevideo

Dronefilm er oplagt, når der er tale om et større perspektiv. De giver en god idé af f.eks. omgivelser og størrelsesforhold, og netop derfor er de fantastiske til at fremvise bygninger, landskaber, større områder, festivalpladser, køretøjer eller andre elementer i bevægelse.

Undervisningsfilm

Video kan også benyttes til undervisning og oplæring. E-learning kan lette enhver læringsproces og gøre den mere dynamisk – og så kan materialet bruges igen og igen uden ekstra arbejdskraft. Brug f.eks. video til indlæring af digitale værktøjer eller nye systemer, motions øvelser på kontoret eller til uddannelse af personale i din virksomhed.

Thumbnail til undervisningsfilm
Play Video
Thumbnail af Tinderbox til eventfilm
Play Video

Eventfilm

En stemnings- eller eventvideo er perfekt til at vise stemningen til dit event. Videoerne laves ofte til at styrke billetsalg, som recap eller aftermovie. Stemningsvideoen er oplagt til TV eller til deling på sociale medier og hjemmeside.

PRODUKTVIDEO​

Produktvideoer præsenterer dit produkt, præcis som du ønsker. Du har muligheden for at fremvise dit produkt samtidigt med at kunne demonstrere de bedste use-cases, som skiller dit produkt ud fra mængden.

Thumbnail til produktvideoer
Play Video
kampagnefilm for GF-Forsikring
Play Video

Kampagnefilm

En kampagnefilm er en fantastisk måde at få spredt dit budskab. Med kampagner er det muligt at tilpasse budskaber til specifikke målgrupper og nå dem der, hvor de er til stede. Ved hjælp af de mange features på sociale medier, er det nu muligt at ramme din målgruppe uden den helt store investering. Det kan vi hjælpe med!

Profilvideo

En profilvideo præsenterer din virksomhed, afdeling eller organisation fra sin bedste side. Profilvideoer kan benyttes til at engagere kunder, samarbejdspartnere eller nye medarbejdere samtidig med, at de fremmer et solidt og professionelt image.

Thumbnail til Profilvideo
Play Video
Thumbnail til animationsvideo
Play Video

Animationsvideo

Med animation får du muligheden for at formidle dit budskab på en sjov, anderledes og innovativ måde. Vi laver alt fra simple infographic produktioner til komplekse, genkendelige og personlige karakterer.

Vil du vide mere?

Ta' en snak - 31 60 25 12

Kontakt Mark

Bliv kontaktet