Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

 

Cookie navn Beskrivelse
_cfduid Bruges til Facebook Live Messenger. Den giver mulighed for at du kan skrive til os når som helst, hvor som helst på vores side.
csrftoken Benyttes til Instagram-feed. Fremviser altid vores seneste billeder fra vores Instagram-konto.
TS# Bruges til Facebook Live Messenger. Den giver mulighed for at du kan skrive til os når som helst, hvor som helst på vores side.
lang LinkedIn-sporing: denne bruges til at tracke hvilket sprog vores hjemmeside er på, så LinkedIn ved hvilket sprog den skal loade deres egen side på. Alt LinkedIn er sporing/tracking fra de LinkedIn-links vi har på vores “Om Os”-billeder.
_ga Bruges til Google Analytics, til sporing af hvilke brugere vi har på vores side, hvor de kommer fra, hvem de er og hvor de bevæger sig på vores hjemmeside. Besøgende får tildelt et unikt id som benyttes til tracking. Disse oplysninger stammer fra Google.
_gat Bruges af Google Analytics til drosle hastigheden på antallet af forespørgsler til deres servere.
_gid Bruges til Google Analytics, til sporing af hvilke brugere vi har på vores side, hvor de kommer fra, hvem de er og hvor de bevæger sig på vores hjemmeside. Besøgende får tildelt et unikt id som benyttes til tracking. Disse oplysninger stammer fra Google.
vuid Bruges til vores Vimeo video-player. Vi bruger Vimeo til at vise nogle af vores film frem. Denne cookie sporer hvilke sider brugeren læser, f.eks om de har set filmen før.
_hjIncludedInSample Hotjar tracking-tag. Vi bruger Hotjar til at spore vores brugeres færden på siden. Vi optager også brugerens vej rundt på siden, hvor de scroller klikker og hvor længe de er på siden. Denne information benyttes til optimere hjemmesiden.
bcookie Bruges af LinkedIn til at spore hvilken LinkedIn-service vi bruger på siden. Vi gør brug af links til LinkedIn-profiler fra profilbilleder.
BizoID Bruges af LinkedIn til at spore hvilke af services vi bruger på siden.
collect Bruges til at sende data til Google Analytics om besøgendes enhed og adfærd. Spore besøgende på tværs af medier og marketingkanaler.
fr Facebook event bruges sammen med Facebook Pixel. Dette event er opsat til at tracke folks brug af kontaktformularer på siden.
impression.php/# Brugt til Facebook Pixel. Hvis vi gør brug af Facebook-login vil det spores via denne.
lidc Benyttes af LinkedIn til at spore hvilken LinkedIn-service vi bruger på siden. Vi gør brug af links til LinkedIn-profiler fra profilbilleder.
rur Benyttes til Instagram-feed. Fremviser altid vores seneste billeder fra vores Instagram-konto.
tr Benyttes til Facebook Pixel. Denne måler antallet af besøgende på hjemmesiden og undersider.
urlgen Benyttes til Instagram-feed. Fremviser altid vores seneste billeder fra vores Instagram-konto.
UserMatchHistory Benyttes af LinkedIn til at spore hvilken LinkedIn-service vi bruger på siden. Vi gør brug af links til LinkedIn-profiler fra profilbilleder.
VISITOR_INFO1_LIVE Vi benytter Youtube Video Player til at fremvise nogle af vores film på hjemmesiden. Dette tag bruges af Youtube til at tracke den besøgendes hastigheden hvormed siden indlæses for at bestemme  hvilken kvalitet den foreslår dig at se filmen i.
YSC Vi gør brug af Youtube Video Player til at fremvise nogle af vores film på hjemmesiden. Denne benyttes til at genere og genkende unikke bruger ID’er.
_hjRecordingEnabled Hotjar tracking-tag. Vi bruger Hotjar til at spore vores brugeres færden på siden. Vi optager også brugerens vej rundt på siden, hvor de scroller klikker og hvor længe de er på siden. Denne oplyser at “optagelsen” er i gang.
_ZB_ADMIN_LAST_URL_ Bruges til Facebook Live Messenger. Den giver mulighed for at du kan skrive til os når som helst, hvor som helst på vores side.
_ZB_ADMIn_TIME_STAMP_ Bruges til Facebook Live Messenger. Den giver mulighed for at du kan skrive til os når som helst, hvor som helst på vores side.
_ZB_STATIC_DR_firstTimeVisit Bruges til Facebook Live Messenger. Den giver mulighed for at du kan skrive til os når som helst, hvor som helst på vores side.
_ZB_STATIC_VISIT Bruges til Facebook Live Messenger. Den giver mulighed for at du kan skrive til os når som helst, hvor som helst på vores side.

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med udfyldelse af kontaktformular, oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at kontakte dig til et uforpligtende tilbud. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@hippoproductions.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Hippo Productions

Seebladsgade 2, 1. sal

5000 Odense C

Telefon: 31 60 25 12

Email: kontakt@hippoproductions.dk