Close

Reklamevideoer

De klassiske reklamevideoer som har kørt i fast rotation på tv’et de sidste mange år er ude. Ved at kommunikere dit budskab på en spændende og engagerede måde, gennem en flot og professionel reklamevideo, husker potentielle kunder dit navn frem for konkurrentens.

Logo af Aarhus lufthavn
Logo af Bryggeriet Vestfyen
Case af en:

Reklamevideo

Aarhus lufthavn reklamevideo
Play Video
Aarhus Airport

Sidsel&Lasse

At rejse er at leve – og fra Aarhus Airport kan man rejse til spændende destinationer, nemt og bekvemt. 

 

Vi skabte en tv-reklamefilm til lufthavnen med fokus på tilgængelighed og med brug af lokale “ambassadører”, Sidsel og Lasse, som er succesfulde, lokale influencere fra Aarhus. Reklamevideoen kørte over en sommersæson på TV2 og vi producerede en ny version til hver uge, så payoffet matchede de aktuelle tilbud Aahurs Airport tilbød.

6 forskellige versioner

TV-reklamer + SoMe-indhold

Fleksible tilbud

Carl Emanuel

Adm. Direktør & Ejer

Direktør for Paul Petersens Idrætsinstitut

Det er sympatiske og inspirerende mennesker, som vi altid har følt os trygge ved at bruge. Det vi især sætter pris på, er at de altid er tilgængelige, når vi har en forespørgsel. Hippo Productions har tilmed en stærk forståelse for det firma de producerer film for. Forstået på den måde, at de er gode til ramme rigtigt ift. ånden og værdierne, der kommer ud gennem skærmen til modtageren. Afslutningsvis vil jeg understrege, at vores samarbejde, med Hippo Productions, på samtlige områder har levet op til forventningerne.

Hvad er en reklamevideo?

En god reklamevideo har et entydigt budskab, som taler til forbrugeren i øjenhøjde. Vi lægger stor vægt på at producere en reklamevideo, hvor den gode fortælling er i fokus – uanset om du ønsker at oplyse eller underholde.

En reklamevideo kan indeholde oplysninger, tilbud eller historier om et bestemt produkt. Den færdige reklamevideo lever selvfølgelig op til alle tekniske krav. Vi kan levere direkte til jer, men vi kan også sagtens stå for alt det praktiske, herunder aflevering og clearing hos reklameudbyderen samt planlægning af dine reklamespots. Det bestemmer du!

For seeren er det oftest mere interessant med et enkelt tema. Dette kan være en vittighed, eller et plot som fremmer behovet for produktet. Vores fokus ligger i at den historie reklamevideoen skal fortælle, fanger din målgruppes opmærksomhed – og netop derfor er samarbejdet om en god idéliste og et gennemført storyboard ekstremt vigtigt for os. Vi forsøger altid at være så gennemskuelige at arbejde med som muligt, og derfor er du med fra første tegning i noterne, til den sidste version er klar til brug.

Alt efter hvilken type kanal du ønsker at reklamere i, kan vi hjælpe med at vejlede til hvilken type reklamevideo der passer til dit produkt. Hvis du ønsker en ny præsentationsvideo til din hjemmeside, kan længden være alt mellem 30 sekunder til flere minutter, fordi seeren allerede har engageret sig i dit produkt. Men hvis du derimod skal bruge en reklame til TV eller sociale medier, skal reklamevideoen tilpasses til disse rammer. Her er det vores arbejde hos HIPPO, at vejlede dig ved hjælp af vores mange års erfaring, så det den type reklamevideo du vælger passer perfekt til dit produkt. Hvis du er interesseret i, at hører mere om vores priser og idéer, så klik her!

Videoprocessen

Videoprocessen hos Hippo Productions
Videoprocessen hos Hippo Productions

Vil du se flere cases?

Hos HIPPO er det vores nysgerrighed og kreativitet der får lov at skinne gennem vores projekter. Vi bestræber os altid på at være med på det nyeste indenfor videoproduktion og sociale medier. Og med mange års erfaring, har vi været med til stort set alt indenfor reklamevideo eller dronefilm. Du skal ikke holde dig tilbage – kontakt os allerede i dag så vi sammen kan realisere jeres reklamevideo.

Vil du vide mere?

Ta' en snak - 31 60 25 12

Kontakt Mark

    Bliv kontaktet