Close

Reklamevideoer

Den klassiske reklamevideo behøver ikke være grå og kedelig.

Kommunikér dit budskab ud til dine kunder på en spændende og engagerende måde med en flot og professionel reklame video.

Logo af Aarhus lufthavn
Logo af Bryggeriet Vestfyen
Case af en:

Reklamevideo

Aarhus lufthavn reklamevideo
Play Video
Aarhus Airport

Sidsel&Lasse

At rejse er at leve – og fra Aarhus Airport kan man rejse til spændende destinationer, nemt og bekvemt. 

 

Vi skabte en tv-reklamefilm til lufthavnen med fokus på tilgængelighed og med brug af lokale “ambassadører”, Sidsel og Lasse, som er succesfulde, lokale influencere fra Aarhus. Reklamevideoen kørte over en sommersæson på TV2 og vi producerede en ny version til hver uge, så payoffet matchede de aktuelle tilbud Aahurs Airport tilbød.

6 forskellige versioner

TV-reklamer + SoMe-indhold

Fleksible tilbud

Carl Emanuel

Adm. Direktør & Ejer

Direktør for Paul Petersens Idrætsinstitut

Det er sympatiske og inspirerende mennesker, som vi altid har følt os trygge ved at bruge. Det vi især sætter pris på, er at de altid er tilgængelige, når vi har en forespørgsel. Hippo Productions har tilmed en stærk forståelse for det firma de producerer film for. Forstået på den måde, at de er gode til ramme rigtigt ift. ånden og værdierne, der kommer ud gennem skærmen til modtageren. Afslutningsvis vil jeg understrege, at vores samarbejde, med Hippo Productions, på samtlige områder har levet op til forventningerne.

Hvad er en reklamevideo?

En god reklamevideo har et entydigt budskab, som taler til forbrugeren i øjenhøjde. Vi lægger stor vægt pĂĄ at producere en reklamevideo, hvor den gode fortælling er i fokus – uanset om du ønsker at oplyse eller underholde. 

 

En reklamevideo kan indeholde oplysninger, tilbud eller historier om et bestemt produkt. Den færdige reklamevideo lever selvfølgelig op til alle krav. Vi kan levere direkte til jer, men vi kan også sagtens stå for alt det praktiske, herunder aflevering og clearing hos reklameudbyderen samt planlægning af dine reklamespots. Du bestemmer!

 

Forbrugeren er som regel mere interesseret i en enkelt vittighed eller et enkelt plot frem for en alt for poleret og uoriginal fremvisning. Vi vil gerne hjælpe dig med at fange din mĂĄlgruppes opmærksomhed – og det starter alt sammen med en god idĂ© og et godt forarbejdet storyboard.

 

Længden på din reklamevideo afhænger af, hvilke markedsføringskanaler du vælger. markedsføringskanalen. På en hjemmeside kan din reklamevideo sagtens vare flere minutter, da seeren selv har valgt at opsøge information om din virksomhed. På TV eller sociale medier vil det gavne mere med en varighed på 10-20 sekunder, da målgruppen ellers hurtigt mister interessen. Få dit budskab leveret hurtigt, klart og tydeligt med en reklamevideo fra Hippo!

Videoprocessen

Videoprocessen hos Hippo Productions
Videoprocessen hos Hippo Productions

Vil du se flere cases?

Hos Hippo er vi nysgerrige og arbejder kreativt med digital markedsføring. Vi er med på det nyeste inden for videoproduktion og sociale medier. Så vi ved, hvad en film skal indeholde, for at fange dine kunder! Vi hjælper alle virksomheder uanset størrelse og branche. Hold dig ikke tilbage – kontakt os allerede i dag!

Vil du vide mere?

Ta' en snak - 31 60 25 12

Kontakt Mark

Bliv kontaktet