Close

Billeder

Download det fedeste

Bag om

Lidt mere om os

Kort om Hippo:

Hippo Productions arbejder til daglig med professionelt markedsføringsindhold og har speciale i videoproduktion, fotografering og content marketing til online medier og tryk. De har gennemført projekter for en bred række virksomheder, som bl.a. tæller Tinderbox, Bryggeriet Vestfyen og Rynkeby. Sideløbende afholder de oplæg, arrangerer workshops og underviser i sociale medier, videoproduktion og fotografering.

Historien:

Hippo Productions blev grundlagt i 2016 af Mark Paul, Jesper Nedergaard og Magnus K. B. Hasberg. I første omgang var virksomheden egentlig blot en sidebeskæftigelse til livet som studerende, men med en hurtigt stigende efterspørgsel på deres unikke videoproduktioner tog det hele hurtigt fart.

 

– Idéen til Hippo Productions kom op under diverse projekter på studiet. Vi blev sat sammen som gruppe nærmest tilfældigt, og her fandt vi hurtigt ud af, at vi gik rigtig godt i spænd. Vi havde en fælles interesse for markedsføring og virksomhedernes visuelle udtryk – og så selvfølgelig for videoproduktion og fotografi.

 

– Da vi første startede med at sælge vores produktioner, fandt vi hurtigt ud af, at der var et stort potentiale i vores måde at tænke markedsføring og storytelling. Vi kan levere noget, mange andre ikke kan.

 

Efter endt uddannelse gjorde Mark, Jesper og Magnus da også Hippo Productions til deres levevej og gav sig i kast med videoproduktion, fotografering og content marketing på fuld tid.

Hippo i dag:

I dag har Hippo Productions lavet professionelle og kvalitetsfyldte projekter for over 100 danske og internationale virksomheder. 

 

– Der er ingen tvivl om, at vi er gode til at følge med i trends og udviklinger inden for branchen. Netop det er noget, vi lukrerer på især i arbejdet med videoproduktion. Med nye tilgange kommer også nyt potentiale, og det hjælper vi virksomhederne med at udnytte. Vi tager også stor del i processen og pitcher vores idéer og input til virksomheden, så vi i samarbejde laver et unikt produkt, som leverer rigtig godt hos modtageren.

 

Hippo Productions drives i dag fortsat af Mark Paul, Jesper Nedergaard og Magnus Hasberg.

Omtaler:

 

Best of Fyn – Ugens virksomhed

Hippo Productions blev grundlagt af tre studiekammerater i 2016 og i første….

 

Best of Fyn – HDEjendomme

Det kan du nu med Hippo Productions. De var nemlig ude at flyve med mågerne på Nyborg Ha…

 

MigogOdense – Odense-iværksættere går viralt

De tre unge iværksættere fra Odense, Mark Paul, Jesper Nedergaard og Magnus Hasberg, er gået viralt med deres far-jokes battle på face..