Close

Dronevideo

Droneoptagelser giver dig en unik mulighed for at tilføje en ny dimension til dit videoindhold og give dine kunder et sug i maven fra 100 meters højde. Dronefilm er ideelle til at præsentere dine erhvervsbygninger, naturområder, domiciler, koncerter og events – der er altid plads til en dronevideo!

Logo til SDU
Logo HD ejendomme
Logo af Bryggeriet Vestfyen
Case af en:

Dronevideo

Dronevideo af HD ejendomme
Play Video
HD Ejendomme A/S

Fremvisning og process af nybyggeri

Hvis du skal fremvise bygninger, omgivelser og beliggenhed er droneoptagelser perfekte til at give overblik med overraskende vinkler. 

 

Med droneoptagelser har vi fulgt udviklingen af byggeriet på Dampskibsmolen i Nyborg. Hele projektet strækker sig over et år, hvor vi med jævne mellemrum optager fremgangen af byggeriet, og leverer SoMe-indhold til kunden, som kan benyttes til at skabe interesse omkring udlejningen af de nye lejligheder.

4 SoMe-videoer

Kalender ikon

FØLG BYGGERIETS FREMGANG

Omtale før byggeriet er færdigt

Dronevideo
 • Dronevideo
  5 5 starstarstarstarstar
  Carl Emanuel
  - Adm. Direktør & Ejer
  Billede af direktør

  Det er sympatiske og inspirerende mennesker, som vi altid har følt os trygge ved at bruge. Det vi især sætter pris på, er at de altid er tilgængelige, når vi har en forespørgsel. Hippo Productions har tilmed en stærk forståelse for det firma de producerer film for. Forstået på den måde, at de er gode til ramme rigtigt ift. ånden og værdierne, der kommer ud gennem skærmen til modtageren. Afslutningsvis vil jeg understrege, at vores samarbejde, med Hippo Productions, på samtlige områder har levet op til forventningerne.

Hvad er en dronevideo?

Dronevideo er ideelt til at skabe overblik over større projekter – og det kan sagtens gøres dynamisk og spændende! Giv dine kunder en særlig oplevelse med optagelser, der giver sug i maven, mens du fremviser alt fra erhvervsbygninger til koncerter. Dronevideo kan stå alene eller indgå, som et fugleperspektiv i din reklamevideo eller præsenationsvideo.

 

Vi sørger for alt det praktiske omkring flyvningen. Det betyder, at vi kun flyver med godkendte piloter, og at vi indhenter de nødvendige flyvetilladelser inden optagelserne. Vi kan levere både video og luftfotografering, når dronerne alligevel er i luften.

Videoprocessen

Videoprocessen hos Hippo Productions
Videoprocessen hos Hippo Productions

Vil du se flere cases?

Hos Hippo er vi nysgerrige og arbejder kreativt med digital markedsføring. Vi er med på det nyeste inden for videoproduktion og sociale medier. Så vi ved, hvad en film skal indeholde, for at fange dine kunder! Vi hjælper alle virksomheder uanset størrelse og branche. Hold dig ikke tilbage – kontakt os allerede i dag!

Vil du vide mere?

Ta' en snak - 31 60 25 12

Kontakt Mark

Bliv kontaktet