Close

Dronevideo

Med en drone video kan du tage dit videoindhold til det næste niveau. Ved at hæve dimensionen 100 meter op i luften, kan du give dine kunder et sug i maven, når du skal vise dit næste store projekt frem. Om det er erhvervsbygninger, naturområder, koncerter, domiciler eller events kan en drone optagelse altid være med til at løfte optagelsen.

Logo til SDU
Logo HD ejendomme
Logo af Bryggeriet Vestfyen
Case af en:

Dronevideo

Dronevideo af HD ejendomme
Play Video
HD Ejendomme A/S

Fremvisning og process af nybyggeri

Hvis du skal fremvise bygninger, omgivelser og beliggenhed er droneoptagelser perfekte til at give overblik med overraskende vinkler. 

 

Med droneoptagelser har vi fulgt udviklingen af byggeriet på Dampskibsmolen i Nyborg. Hele projektet strækker sig over et år, hvor vi med jævne mellemrum optager fremgangen af byggeriet, og leverer SoMe-indhold til kunden, som kan benyttes til at skabe interesse omkring udlejningen af de nye lejligheder.

4 SoMe-videoer

Kalender ikon

FØLG BYGGERIETS FREMGANG

Omtale før byggeriet er færdigt

Dronevideo
 • Dronevideo
  5 5 starstarstarstarstar
  Carl Emanuel
  - Adm. Direktør & Ejer
  Billede af direktør

  Det er sympatiske og inspirerende mennesker, som vi altid har følt os trygge ved at bruge. Det vi især sætter pris på, er at de altid er tilgængelige, når vi har en forespørgsel. Hippo Productions har tilmed en stærk forståelse for det firma de producerer film for. Forstået på den måde, at de er gode til ramme rigtigt ift. ånden og værdierne, der kommer ud gennem skærmen til modtageren. Afslutningsvis vil jeg understrege, at vores samarbejde, med Hippo Productions, på samtlige områder har levet op til forventningerne.

Hvad er en dronevideo?

En dronevideo skal være med til at skabe et overblik over de større projekter. Den kan hjælpe til at give et indblik i hvor stort et projekt er, og give nogle vinkler på projektet dine kunder ikke har set før. Den kan både stå alene, men også bruges i sammenhæng med andre optagelser, så din reklame indrammer hele projektet i en og samme video.

 

Når du hyrer os til at lave drone optagelser, så står vi selvfølgelig for alt det praktiske. Det betyder, at vi kun flyver med godkendte piloter, og at vi indhenter de nødvendige flyvetilladelser inden optagelserne. Og mens vi har dronen i luften, kan vi selvfølgelig både levere video og luftfotografering. Hvis du er interesseret i at høre mere om prisen på droneoptagelser og hvordan droneoptagelser kan bruges til markedsføring, kan du tage kontakt til os her!

Videoprocessen

Videoprocessen hos Hippo Productions
Videoprocessen hos Hippo Productions

Vil du se flere cases?

Hos HIPPO er det vores nysgerrighed og kreativitet der får lov at skinne gennem vores projekter. Vi bestræber os altid på at være med på det nyeste indenfor videoproduktion og sociale medier. Og med mange års erfaring, har vi været med til stort set alt indenfor reklamevideo eller dronefilm. Du skal ikke holde dig tilbage – kontakt os allerede i dag så vi sammen kan realisere jeres reklamevideo.

Vil du vide mere?

Ta' en snak - 31 60 25 12

Kontakt Mark

Bliv kontaktet