HIPPO

Hvad tilbyder vi?

Afspil video

Employer branding

Employer branding handler om at fremme din virksomheds omdømme som arbejdsplads, og det er afgørende for at skille sig ud, tiltrække og fastholde talentfulde medarbejdere i en konkurrencepræget verden. 

Præsentationsvideo
Afspil video om Præsentationsvideo

Præsentationsvideo

En præsentationsvideo kan fremvise dit produkt, din begivenhed, serviceydelse, din nye kampagne eller den gode fortælling om din virksomhed. Her ses tidligere eksempel på præsentationsvideo for Gentofte Kommune.

Afspil video

Højformat & Reels

I en tid hvor gennemsnittet bruger over 1,5 time på mobilen hver dag, så skal videoproduktion også rykkes over i højformat. Vi har specialiseret os i at producere video i højformat, så det passer til Reels på Instagram og Tiktok. 

Zenbi
Afspil video om Zenbi

Produktvideo

Produktvideoer præsenterer og demonstrerer dit produkt, præcis som du ønsker. Du har muligheden for at fremvise dit produkt samtidigt med at kunne demonstrere de bedste use-cases, som skiller dit produkt ud fra mængden.

Afspil video

Brandingvideo & Corporate

Når det handler om din virksomheds særlige identitet og værdier, så skal det præsenteres på en måde, der virkelig får dine ideelle kunder til at klappe i hænderne af begejstring!

Afspil video

Influencer Marketing

Hos HIPPO hjælper vi dig med at udnytte potentialet i influencer marketing, til at nå din målgruppe på en autentisk og effektiv måde. I samarbejde med dig finder vi de perfekte influencere til dit brand og skaber indhold, som fanger – og som du samtidigt kan stå inde for.

Afspil video

Eventvideo

En stemnings- eller eventvideo er perfekt til at vise stemningen og miljøet til dit event. Videoerne laves ofte til at styrke billetsalg, som recap eller aftermovie. Stemningsvideoer er oplagt til TV eller til deling på sociale medier og hjemmeside.

Tiktok kampagne

TikTok ER en super vigtig markedsføringsplatform – især når dit publikum er der. Vi er eksperter i at udvikle markedsføringskoncepter og -strategier målrettet brugere på TikTok.

Brug for skarp fotograf?

Du kan vælge fotografering både som single-service eller som tilvalg i forbindelse med videooptagelse. Klik på lær mere, for at se tidligere fotoopgaver. 

Afspil video

Annoncer der virker!

Vil du gerne generere salg, fange opmærksomhed, skaffe nye medarbejdere eller elever? Så kan det være du skal i gang med annoncering på facebook, instagram eller Tiktok. 

Workshops

Skal dine interne foto- og video kompetencer styrkes, helt uden at investere i nyt, dyrt udstyr? Vi faciliterer workshops som klæder dig og dine medarbejdere på, til at producere foto- og videoindhold, som ser godt ud og fanger på de sociale medier.

Rådgivning

Vi har hjulpet virksomheder i en bred vifte af forskellige brancher med at kickstarte deres digitale markedsføring – skal vi også hjælpe din virksomhed i en ny, kreativ retning?

Afspil video

Explainer Animation

Animationsvideoer er super effektive til at simplificere komplekse informationer og gøre dem mere tilgængelige for publikum. Vi kombinerer visuelle elementer, animation og storytelling til engagerende og informative videoer.

Visuel identitet / Branding

Din virksomheds brand er din virksomheds personlighed – og førstehåndsindtrykket er altafgørende. Vi har hjulpet en række virksomheder med at udvikle og opdatere deres visuelle identitet.

Hjælp til Live Stream?

Ønsker du at livestreame dit event, møde, konference eller andet? Vi er her for at hjælpe med hele planlægningen og produktionen, uanset om det er et stort arrangement eller en mere intim begivenhed.

Nye muligheder med AI

AI-bølgen er begyndt og du kan være på vognen. Vi er ved at teste helt nye muligheder af med nogle af vores kunder! Muligheden for at producere en reklamevideo, som efterfølgende kan rettes til alle sprog i verden. Ved hjælp af et klik kan dine annoncer tilpasses dit land, så du slipper for sprogbarrieren. Kontakt os, hvis du vil vide mere.

Afspil video

Dronevideo

Dronefilm er oplagt, når der er tale om et større perspektiv. De giver en god idé af f.eks. omgivelser og størrelsesforhold, og netop derfor er de fantastiske til at fremvise bygninger, landskaber,  festivalpladser eller andre elementer i bevægelse.

Vil du se flere fede cases?

Mere end 200 forskellige kunder, i alle størrelser og brancher, har valgt at bruge Hippo til deres projekter. Gå på opdagelse i vores udvalgte cases og bliv inspireret af andres gode resultater til din næste opgave.