Close

Profilvideo

Fremvis din virksomhed præcis, som du ønsker. Vis, hvad din virksomhed står for og få en stærk visuel præsentation i form af en profilvideo.

Logo af Tinderbox
Logo af GF-forsikring
Logo af Rynkeby
Case af en:

Profilvideo

Thumbnail til Profilvideo
Play Video
Etex

Fremvis din virksomhed

Etex har længe gået med et ønske om at vise deres produkt og arbejdsflow frem. Vi har ad flere omgange været oppe i Tjórn i Sverige og filme udviklingen af deres nye byggeprojekt – både fra jorden og fra luften. Videoen veksler derfor med flotte close-ups og lækre dronebilleder, som virkelig viser byggeriet i helhed – og ikke mindst Sveriges flotte natur. 

 

Dette er den samlede præsentation af projektet. Hertil blev der også produceret 3 kortere versioner, som blev tilpasset hver deres specifikke målgruppe med henblik på annoncering.

NATURSKØNNE DRONEBILLEDER

TIMELAPSE

FØLGER BYGGERIETS FREMGANG

Carl Emanuel

– Paul Petersens Idrætsinstitut

Direktør for Paul Petersens Idrætsinstitut

Det er sympatiske og inspirerende mennesker, som vi altid har følt os trygge ved at bruge. Det vi især sætter pris på, er at de altid er tilgængelige, når vi har en forespørgsel. Hippo Productions har tilmed en stærk forståelse for det firma de producerer film for. Forstået på den måde, at de er gode til ramme rigtigt ift. ånden og værdierne, der kommer ud gennem skærmen til modtageren. Afslutningsvis vil jeg understrege, at vores samarbejde, med Hippo Productions, på samtlige områder har levet op til forventningerne.

Hvad er en profilvideo?

En profilvideo er jeres visuelle billede ud ad til. Den fremviser din virksomhed og kan forklare, hvilke ydelser i leverer. En profilvideo kan invitere dine kunder og partnere ind bag virksomhedens døre og fremvise virksomhedens værdier og passion. En enestående mulighed for at målgruppen kan møde jeres ansatte og høre udtalelser direkte fra de specialister, som kommer til at udføre det tunge arbejde. Dette skaber en tillidsfuld og nær relation til jer som virksomhed.

 

En professionelt produceret profilvideo kan på en nem og hurtig måde fremvise din virksomhed. Det er en god idé, at den ligger tilgængeligt for alle, uanset hvor i verden de befinder sig. 

 

Det er blevet ekstremt vigtigt at have en stærk tilstedeværelse online og det sætter store krav til jeres visuelle identitet på nettet. Det er her kunder ofte stifter bekendtskab med jeres virksomhed. Derfor skal de også møde en professionel og ansvarlig præsentation af virksomheden, som virker troværdig og relationsskabende. 

 

Vi starter med at få afklaret hvem i er som virksomhed, hvad er jeres budskab og hvem er målgruppen. Vi vil ikke bare producere en flot præsentation af virksomheden. Vi vil skabe en profilvideo, som kan ramme målgruppen og fremme salget i butikken.

 

Videoprocessen

Videoprocessen hos Hippo Productions
Videoprocessen hos Hippo Productions

Vil du se flere cases?

Hos Hippo er vi nysgerrige og arbejder kreativt med digital markedsføring. Vi er med på det nyeste inden for videoproduktion og sociale medier. Så vi ved, hvad en film skal indeholde, for at fange dine kunder! Vi hjælper alle virksomheder uanset størrelse og branche. Hold dig ikke tilbage – kontakt os allerede i dag!

Vil du vide mere?

Ta' en snak - 31 60 25 12

Kontakt Mark

Bliv kontaktet