Close

Kampagnefilm

Spred dit budskab med en videokampagne. Vi hjælper dig igennem idéprocessen og i fællesskab, kan vi planlægge den mest effektive kampagne for din virksomhed.

Logo Jolly cola
Logo af GF-forsikring
logo til Aarhus lufthavn
Case af en:

Kampagnefilm

kampagnefilm for GF-Forsikring
Play Video
GF Forsikring

52 års fødselsdag

I forbindelse med GF’s 52 års fødselsdag ønskede de en videokampagne, som skulle formidle budskabet om et kundeejet selskab med deres slogan: Når vi har fødselsdag, har I fødselsdag.

 

Det blev til tre korte afsnit til de sociale medier om den alt for entusiastiske Jeppe, som fejrer GF fødselsdag i sit eget hjem med kæresten. Dette er den første kampagnefilm ud af tre afsnit.

VIDEOKAMPAGNE TIL FACEBOOK

SERIE PÅ 3 AFSNIT

HUMORISTISK FORMIDLING

Celina Skjerning

GF forsikring

Billede af Medarbejder for GF Forsikring

Hippo er super dygtige og leverer altid til over forventning til tiden! De har både hjulpet os i forbindelse med udvikling og produktion af brandingvideo-kampagne i forbindelse med vores 52 års fødselsdag, samt portrætbilleder af vores personale til rekruttering af nye medarbejdere. Ikke nok med, at drengene er vanvittigt kreative og pisse dygtige. De er også enormt inspirerende, underholdende og sjove at arbejde sammen med. Jeg giver Hippo-drengene mine allervarmeste anbefalinger!

Hvad er en kampagnefilm?

En videokampagne gør det muligt at organisere kommunikationen af dit budskab. Budskaber kan sættes i system og markedsføres ud hen over året. De kan variere fra gang til gang eller fokusere på ét budskab i en kortere periode. Hvis kampagnen indeholder den samme visuelle identitet med logo, farver og elementer, vil filmene fremstå sammenhængende. 

 

Det er på forhånd vigtigt at definere en passende målgruppe, så budskabet leveres målrettet og effektivt. Du skal fange din målgruppes opmærksomhed på meget kort tid. Derfor er det vigtigt, at kampagnefilmen fanger fokus fra første øjekast. Det gøres vha. god storytelling, filmiske virkemidler og kreativ tænkning. En god videokampagne kan få målgruppen til at glæde sig til at se din næste video. 

 

Vi har masser af idéer på hylderne, så vi bedst muligt kan vejlede dig og producere en video, som siger spar to! Og vi hjælper dig gerne med at lave en markedsføringsplan for udgivelsen af det udviklede indhold.

Videoprocessen

Videoprocessen hos Hippo Productions
Videoprocessen hos Hippo Productions

Vil du se flere cases?

Hos Hippo er vi nysgerrige og arbejder kreativt med digital markedsføring. Vi er med på det nyeste inden for videoproduktion og sociale medier. Så vi ved, hvad en film skal indeholde, for at fange dine kunder! Vi hjælper alle virksomheder uanset størrelse og branche. Hold dig ikke tilbage – kontakt os allerede i dag!

Vil du vide mere?

Ta' en snak - 31 60 25 12

Kontakt Mark

Bliv kontaktet