Close

Undervisningsfilm

Undervisning kan nemt og effektivt kommunikeres med videoer. Brug undervisningsfilm som del i et e-learningsforløb eller som supplement til interne og eksterne undervisningsforløb.

Logo til GLS
Logo til Musclehouse
Logo af DGI
Case af en:

Undervisningsfilm

Thumbnail til undervisningsfilm
Play Video
DGI Gymnastik

Øvelsesvideoer

DGI benytter online undervisningsmateriale til undervisning og uddannelse af trænere og instruktører over hele landet. Vi har bl.a. produceret undervisningsvideoer rettet mod redskabsopstilling og instruktørens rolle under forskellige øvelser. 

 

Dette er 1 ud af 24 videoer, der blev produceret til trænerguiden.dk, som er et personligt online katalog, der hjælper med inspiration og mindre tidsspild. Videoerne kan gratis benyttes af gymnaster og instruktører i hele landet året rundt.

Ensret undervisningen

Spar tid og ressourcer

Gør instruktioner let tilgængelige

UNDERVISNINGSFILM
 • UNDERVISNINGSFILM
  5 5 starstarstarstarstar
  Mads Thomsen
  - Idrætskonsulent
  DGI logo

  Vi hos DGI Gymnastik har altid følt os rigtig godt behandlet i samarbejdet med Hippo Productions. De er fleksible, iderige og leverer altid skarpe optagelser. Gennem hele processen er der altid god kommunikation, så man føler sig i trygge hænder.  Jeg kan klart anbefale Hippo Productions til andre, som skal have produceret video eller billeder til deres virksomhed

Hvad er en undervisningsfilm?

Undervisningsfilm er et effektivt værktøj til uddannelse og undervisning i alle brancher. Videoerne kan benyttes enestående eller som del i et bredere e-learningsforløb. Undervisningsmaterialet kan bl.a. benyttes til medarbejderudvikling, vidensdeling, salgstræning, online kurser og træningsprogrammer. Undervisningsvideoer kan desuden formidle værdifuld information med grafik og speak.

 

Benyt med fordel online undervisningsmateriale til at spare tid og ressourcer i oplæringsfaser og medarbejder udvikling.

Videoprocessen

Videoprocessen hos Hippo Productions
Videoprocessen hos Hippo Productions

Vil du se flere cases?

Hos Hippo er vi nysgerrige og arbejder kreativt med digital markedsføring. Vi er med på det nyeste inden for videoproduktion og sociale medier. Så vi ved, hvad en film skal indeholde, for at fange dine kunder! Vi hjælper alle virksomheder uanset størrelse og branche. Hold dig ikke tilbage – kontakt os allerede i dag!

Vil du vide mere?

Ta' en snak - 31 60 25 12

Kontakt Mark

Bliv kontaktet