HIPPO

Hvad er en

Præsentationsvideo

Første­håndsindtrykket er altafgørende, når nye kunder finder frem til din virksomhed. Med en præsentationsvideo af din virksomhed eller profilvideo kan du selv være med til, at afgøre hvordan dine kunder skal opleve jeres første møde.

Præsentationsvideo
Afspil video om Præsentationsvideo

Filmen du lige har set er fra Gentofte Kommune

Paul Petersens Idrætsinstitut er Danmarks ældste idrætsuddannelse, men hvad kan man egentlig forvente af det 10 måneder lange uddannelsesforløb?

Det vil Paul Petersens Idrætsinstitut gerne klare for de fremtidige studerende. Vi har derfor lavet en præsentationsvideo med masser af (naturlig) og bevægelse – en video, der introducerer seeren for den høje, faglige kvalitet og det unikke fællesskab, der er en central og uundværlig del af instituttets DNA.

Blik for budskab

Stor anbefaling af Hippo. De producerede den fedeste film og tog de flotteste billeder for os! De satte sig ind i vores tilbud og målgruppe, havde blik for vores budskab og udfordrede os på vores forestillinger på baggrund af deres kompetente viden om kommunikation. Alle deadlines blev overholdt, og så er drengene behagelige og hyggelige at omgås.

Stine Laura Muldbak Andersen
Gentofte Kommune

Screengrabs & BTS

Hvorfor skal du have lavet en præsentationsvideo?

En præsentationsvideo er kundens første møde med din virksomhed. Den kan fremvise dit produkt, jeres serviceydelse, en ny kampagne eller fortælle om hvorfor din virksomhed er den helt rigtige for kunden at vælge.

Ved at benytte sig af storytelling-værktøjer i en præsentationsvideo, kan din virksomhed stå klarest i mængden, forstærke din brand-identitet og samtidig vise kunden din menneskelighed og at dit hjerte banker for det produkt eller den service I tilbyder. Dette er med til at du nemmere kan skabe og vedligeholde varende samarbejder med både nuværende og potentielle kunder.

Din præsentationsvideo af virksomheden eller profilenvideo af dig, skal præsentere kunden for hvem du er, og præcis hvorfor de skal vælge dit produkt eller service. Lad den tale for dig, vis den frem, send den med til nye kontakter, gør den til en del af din hjemmeside og dine sociale medier.

Vil du se flere fede cases?

Mere end 200 forskellige kunder, i alle størrelser og brancher, har valgt at bruge Hippo til deres projekter. Gå på opdagelse i vores udvalgte cases og bliv inspireret af andres gode resultater til din næste opgave.

Lad os tage dig i hånden

- Vores videoprocess

Når vi starter et projekt, sikrer vi os fra starten at du føler dig tryg ved at overlade roret til os. Vi gør os umage for, at du fra start til slut kan følge med i alle beslutninger. Vi udvikler i fællesskab et storyboard ud fra en idéliste. Ved at have dig inde over fra start, kan vi sikre at alle er enige om størrelsen af projektet, før vi begynder videoproduktionen. Vi indbyder dig til, at være med på optagelser og har efterfølgende to rettelserunder, så vi sammen kan sikre at det færdige produkt er præcis det i ønsker.