Close

Præsentationsvideo

Førstehåndsindtryk er altafgørende – med en præsentationsvideo får du mulighed for selv at bestemme hvordan dine kunder skal se dig. Den gode fortælling starter her!

Logo af DGI
Logo af Paul Petersens Idrætsinstitut
Logo af Bryggeriet Vestfyen
Case af en:

Præsentationsvideo

praesentationsvideo af Paul Petersens Idrætsinstitut
Play Video
Paul Petersens Idrætsinstitut

EFter Paul Petersen

Mange, som overvejer en uddannelse, står måske med spørgsmålene: Hvad kan jeg blive, når jeg er færdiguddannet, og hvilke døre åbner sig for mig her? 

 

De spørgsmål ville Paul Petersens Idrætsinstitut gerne besvare for potentielle fremtidige studerende. Vi lavede derfor en præsentationsvideo til dem med masser af (natur)liv og bevægelse – en video, som introducerer seeren til de mange karrieredøre, der åbner sig ved at tage en uddannelse gennem det København-baserede idrætsinstitut.

ATTRAKTIVE ANNONCEPRISER

FLERE TILMELDINGER

BANNERVIDEO PÅ HJEMMESIDE

Carl Emanuel

Adm. Direktør & Ejer

Direktør for Paul Petersens Idrætsinstitut

Hippo Productions har en stærk forståelse for det firma de producerer film for. Forstået på den måde, at de er gode til ramme rigtigt ift. ånden og værdierne, der kommer ud gennem skærmen til modtageren. Det er sympatiske og inspirerende mennesker, som vi altid har følt os tryg ved at bruge. Det vi især sætter pris på, er at de altid er tilgængelige, når vi har en forespørgsel. Vores samarbejde, med Hippo Productions, har på samtlige områder levet op til forventningerne.

Hvad er en Præsentationsvideo?

En præsentationsvideo kan fremvise dit produkt eller din serviceydelse, din nye kampagne eller den gode fortælling om din virksomhed.

 

Ved hjælp af kraftfulde storytelling-værktøjer kan en præsentationsvideo øge din virksomheds synlighed på forskellige platforme, forstærke din brand-genkendelighed, og så kan den virke humaniserende, så det bliver nemmere at opbygge varende relationer til både dine nuværende og potentielle kunder.

 

Din præsentationsvideo viser, hvem du er, og hvad du kan. Vis den hver gang du har mulighed for det. Tag den med på messe, netværksmøde, workshop eller andre møder, hvor du skal fortælle, hvem du er. Integrer eller del den på dine sociale medier og (selvfølgelig) skal den da op på din egen hjemmeside.

Videoprocessen

Videoprocessen hos Hippo Productions
Videoprocessen hos Hippo Productions

Vil du se flere cases?

Hos Hippo er vi nysgerrige og arbejder kreativt med digital markedsføring. Vi er med på det nyeste inden for videoproduktion og sociale medier. Så vi ved, hvad en film skal indeholde, for at fange dine kunder! Vi hjælper alle virksomheder uanset størrelse og branche. Hold dig ikke tilbage – kontakt os allerede i dag og få egen reklamevideo eller dronevideo!

Vil du vide mere?

Ta' en snak - 31 60 25 12

Kontakt Mark

Bliv kontaktet