Close

Hvem er vi?

Tjo, vi er såmænd bare verdens bedste produktionsselskab… I hvert fald hvis vi selv skal sige det! Vores store passion og hjertebarn er nemlig video. Vi brænder for FEDE videoer fyldt med smittende energi, personlighed og drive. Selvfølgelig alt sammen i topkvalitet og med øje for de nyeste trends inden for branchen. 

 

De passionerede og professionelle energibomber bag Hippo Productions kan du læse mere om her på siden!

Billede af Hippo til hvem-er-vi
Mark Paul på hvem-er-vi

Mark Paul

ADMINISTRATIVE DIRECTOR & RELATIONS MANAGER

Lad dig ikke skræmme af hans barske ydre, for bag facaden gemmer der sig blot en rolig bamsefar. Mark er en mand af mange talenter og har især flair for lyd og musik. Han står for en stor del af lydsiden på mange af vores produktioner. Mark står også for størstedelen af vores kundemøder, så ham skal du helt sikkert glæde dig til at møde! Så har han også en undskyldning for at tage ud og drikke kaffe.

Magnus hasberg

Graphic & Post Development

Og de sagde, at alt det computerspil var spild af tid? Reflekserne fra de mange timers Counter Strike er nemlig overført direkte til hurtig eksekvering i hele Adobe-pakkens programmer. Han er the Flash in the Flesh: Hvis du skal have produceret noget kreativt og nyt meget hurtigt, så er han din go-to guy.

Billede af editor
Billede af A-fotograf

Jesper nedergaard

Photographer & Film editor

Jesper er vores A-fotograf og går 100% ind i alle projekter! Han er med sine nordjyske aner en ydmyg mand, så da han fik mulighed for at vælge en superkraft, blev det: “Evnen til at se vinkler, som ingen andre ser!”. Hvis du under optagelser hører signaturlyden WAUW!!… Så betyder det, at Jesper har formået at overraske sig selv positivt. Og så kan du trygt læne dig tilbage og glæde dig til slutproduktet

Vores ekstra hænder

Billede af freelancer

MIKKEL GROTH

Freelance fotograf
Billede af dronefører

Jens Bram

DRONE-EKSPERT
Billede af Young gun

Anders krogh

Young gun
Billede af praktikant

NICOLAI SØRENSEN

Praktikanten

Mangler du pressemateriale?

Er du på udkig efter pressebilleder, eller ønsker du måske at få fingrene i vores logo i et lækkert format og en flot farve. Så frygt ej! Tryk blot på knappen herunder. 

Vil du vide mere?

Ta' en snak - 31 60 25 12

Kontakt Mark

Bliv kontaktet