Close

Få mest muligt ud af din video

Vores mål er at du får mest ud af dit markedsføringsmateriale – uanset om det er noget vi, eller andre har produceret til dig. Vi har samlet og beskrevet 4 fokuspunkter, som du kan gennemgå for at få mest muligt ud af din video. 

Valg af kanal

Det vigtigste for at få succes med din video, er at etablere hvem din målgruppe er og hvordan du rammer dem bedst – er det i biografen, fjernsynet eller sociale medier? Dét spørgsmål besvares bedst ved at undersøge hvor din målgruppe er til stede og i hvilket omfang du kan påvirke dem. Ser din målgruppe meget flow-TV, er de ivrige biografgængere eller sidder de hjemme på teenageværelset og ser Youtube-videoer? 

 

Når du har forstået din målgruppes interesser og forbrugsvaner, kan du vælge hvilken kanal der er mest effektiv til din markedsføring. Alle medier har muligheder og begrænsninger – det er en vigtig opgave at finde ud af hvordan kanalen kan bruge til at udforme dit budskab mest effektivt.

– Hvem er målgruppen?

– Hvor rammer du målgruppen mest effektivt?

– Hvilke muligheder/begrænsninger har kanalen?

– Hvilken type indhold er mest effektivt?

Illustration af forskellige kanaler
fa-mest-muligt-ud-af-din-video

FORMAT & LÆNGDE

En video på 2 minutter i 16:9-format er den “klassiske” form for reklamefilm, men i takt med et stigende antal omskiftelige kanaler og brugen af medier ændrer sig, er det ikke altid det optimale format og længde til dit markedsføringsmateriale. Er din kanal f.eks. Facebook vil det ofte give større værdi at dele den “klassiske” reklamefilm op i en række korte fortællinger, som rammer hver sin specifikke målgruppe med relevant indhold. Du skal være opmærksom på at valget af kanalen er afgørende for udformningen af din videokampagne. 

 

Her er 4 eksempler hvor vi typisk tilpasser indholdet til mediet:
(Det er altid en vurderingssag ud fra indholdet af din reklame)

– TV-reklame: ca. 20 sekunder i 16:9 format
– Instagram-story: ca. 15 sekunder i 9:16 format
– Instagram-ad i feed: ca. 30 sek i 4:5 format
– “Hvem er vi” på hjemmeside: 2 minutter i 16:9 format

Thumbnail

Mange undervurderer vigtigheden af thumbnails. Et godt thumbnail kan sidestilles med at udvikle en flot emballage til dit produkt, så den bliver valgt i butikken. Hvis du gerne vil skille dig ud fra mængden og skabe incitament til at se videoen, så skal der prioriteres tid til at få produceret et relevant og iøjnefaldende thumbnail.

– Planlæg dit thumbnail på forhånd

– Få flere videovisninger

– Skil dig ud fra mængden

Illustration af thumbnails på skærm
Illustration af annoncering

Annoncering

Når du har fået produceret en videokampagne, er det ikke længere tilstrækkeligt f.eks. kun at uploade din video til Facebook og håbe på at din målgruppe ser den. Med annoncering har du mulighed for at segmentere og målrette hvem der ser din reklamevideo, så du er sikker på at blive vist til det rigtige publikum. Opslag der er relevante hos målgruppen generer lavere annoncepriser på sociale medier. 

 

Overvej dit mål med annonceringen – er det f.eks. flere besøgende på din hjemmeside, flere henvendelser via Messenger eller nye tilmeldinger til et nyhedsbrev?

– Ram og engager din målgruppe

– Relevant indhold sikrer lave annoncepriser

– Tilpas annonce til målsætning

Vil du vide mere?

Ta' en snak - 31 60 25 12

Kontakt Mark

Bliv kontaktet