Close

Eventfilm

Genoplev stemningen og gør dit event uforglemmeligt for dine besøgende. Ideelt til både at skabe interaktion med dit publikum og tiltrække nye kunder.

Logo af Tinderbox
Logo af Rynkeby
Logo af Royal Run
Case af en:

Eventfilm

Thumbnail af Tinderbox til eventfilm
Play Video
Tinderbox

Officielle Aftermovies

Tinderbox har i 4 år brugt Hippo til at optage og producere eventfilm. Vi producerer deres officielle aftermovie, som giver gæsterne mulighed for at genopleve de fede stunder fra den fantastiske festival. 

 

Vi producerer ydermere dagsfilm gennem hele eventet. Vi optager og redigerer det hele på dagen, så gæsterne kan opleve de magiske øjeblikke med det samme, når de kommer hjem.

4 ÅRS SAMARBEJDE

OFFICIAL AFTERMOVIE

3 Dagsfilm

Carl Emanuel

Adm. Direktør & Ejer

Direktør for Paul Petersens Idrætsinstitut

Det er sympatiske og inspirerende mennesker, som vi altid har følt os trygge ved at bruge. Det vi især sætter pris på, er at de altid er tilgængelige, når vi har en forespørgsel. Hippo Productions har tilmed en stærk forståelse for det firma de producerer film for. Forstået på den måde, at de er gode til ramme rigtigt ift. ånden og værdierne, der kommer ud gennem skærmen til modtageren. Afslutningsvis vil jeg understrege, at vores samarbejde, med Hippo Productions, på samtlige områder har levet op til forventningerne.

Hvad er en eventfilm?

Entusiastiske gæster vil ofte gerne gense de fede øjeblikke fra dit event og vise, hvor fed en oplevelse de havde, til familie, venner og kolleger. En eventfilm er derfor oplagt til at minde dine gæster om en fantastisk oplevelse – og så kan den inspirere endnu flere til at deltage i næste event og dermed føre til flere solgte billetter.

 

Hos Hippo Productions kan vi dække alle events. Vi forstår at visualisere dit event på en professionel og kreativ måde, så målgruppen vil se og interagere med filmen på de sociale medier.

Videoprocessen

Videoprocessen hos Hippo Productions
Videoprocessen hos Hippo Productions

Vil du se flere cases?

Hos Hippo er vi nysgerrige og arbejder kreativt med digital markedsføring. Vi er med på det nyeste inden for videoproduktion og sociale medier. Så vi ved, hvad en film skal indeholde, for at fange dine kunder! Vi hjælper alle virksomheder uanset størrelse og branche. Hold dig ikke tilbage – kontakt os allerede i dag!

Vil du vide mere?

Ta' en snak - 31 60 25 12

Kontakt Mark

Bliv kontaktet