Close

Animationsvideo

Kun fantasien sætter grænser! Med en animationsfilm kan du skabe dit eget univers og gøre kompleks information forståeligt. En unik mulighed for at illustrere dit produkt på ny og anderledes måde, som vil styrke din kendskabsgrad.

Logo af Tinderbox
Logo af Jolly Cola
Universal_Robots logo
Case af en:

ANIMATIONSfilm

Thumbnail af Jolly til animationsfilm
Play Video
Jolly

Re-branding af Jolly

Jolly Cola har siden 2017 været igennem en re-branding proces, som vi har været med til at realisere. Vi har bl.a. produceret animeret markedsføringsindhold til sociale medier med fokus på brand awareness i forbindelse med bl.a. konkurrencer, brugerinteraktion og salgsinformation. 

 

Vi har også været ansvarlige for udvikling af markedsføringsstrategi, planlægning og annoncering på sociale medier.

Mange videovisninger

KAMPAGNE PÅ SOCIALE MEDIER​

SKABER LIVLIG INTERAKTION

Carl Emanuel

– Paul Petersens Idrætsinstitut

Direktør for Paul Petersens Idrætsinstitut

Det er sympatiske og inspirerende mennesker, som vi altid har følt os trygge ved at bruge. Det vi især sætter pris på, er at de altid er tilgængelige, når vi har en forespørgsel. Hippo Productions har tilmed en stærk forståelse for det firma de producerer film for. Forstået på den måde, at de er gode til ramme rigtigt ift. ånden og værdierne, der kommer ud gennem skærmen til modtageren. Afslutningsvis vil jeg understrege, at vores samarbejde, med Hippo Productions, på samtlige områder har levet op til forventningerne.

HVad er en animationsvideo?

Med en animations video får du mulighed for at formidle dit budskab på en sjov, anderledes og innovativ måde. Vi laver alt fra simple infographic-produktioner til komplekse karakterer med personlighed og genkendelighed. Vi producerer, animerer, komponerer og ideudvikler selv for at skabe det mest personlige og opsigtsvækkende produkt til dig og din virksomhed.

 

Animation er en fantastisk måde at få vist scenarier og budskaber, som ellers er svære at opstille med virkelige rekvisitter og mennesker. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Med en animationsvideo er det også utroligt nemt at få visse elementer til at virke mere fremtrædende end andre, og du kan derfor nemt styre, hvad der skal være blikfang for kunden. Skab dit eget univers og kommuniker dit budskab på en sjov, anderledes og letforståelig måde.

VIDEOPROCESSEN​

Videoprocessen hos Hippo Productions
Videoprocessen hos Hippo Productions

Vil du se flere cases?

Hos Hippo er vi nysgerrige og arbejder kreativt med digital markedsføring. Vi er med på det nyeste inden for videoproduktion og sociale medier. Så vi ved, hvad en film skal indeholde, for at fange dine kunder! Vi hjælper alle virksomheder uanset størrelse og branche. Hold dig ikke tilbage – kontakt os allerede i dag!

Vil du vide mere?

Ta' en snak - 27 12 52 34

Kontaktformular forside

Bliv kontaktet